Onze klanten zijn belangrijk

Voor Helitel is de mate waarin onze klanten tevreden zijn top prioriteit; tevreden klanten zijn het bestaansrecht van elke onderneming. En daar doen wij met z'n allen elke dag onze uiterste best voor. Vooral het adequaat inspelen op vragen en door korte communicatielijnen te hanteren wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

Bij Helitel krijgt u de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct ingegrepen. Uw bereikbaarheid is ook voor ons van groot belang en dus spannen we ons hier tot het uiterste voor in. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

...alle KMO's

Onze klanten zijn actief in diverse branches, zowel grote als kleinere KMO's, nationaal en internationaal. De meeste van onze klanten kiezen voor onze telefonieoplossing vanwege de grote mate van duidelijkheid en flexibiliteit. Daarnaast speelt uiteraard ook de prijs een rol. Ondanks dat er zeker besparingen zijn te realiseren komt dat toch vaak op de tweede plaats bij het kiezen voor VoIP telefonie. Helitel levert oplossingen aan KMO's vanaf drie tot enkele honderden werkplekken.